29 Şubat 2008 Cuma

[Daughters_of_Ataturk] Fw: GULEN INSTITUTE . . .

Degerli Dostlar,
 
Aranizda  Houston'da  oturan var mı ?  
 
Eger varsa,  Houston Belediye baskani Bill White'ı bir grup olarak ziyaret
edip Fethullah Gulen zihniyetinin, toplumlar arasi barış adı altında,  neler
oldugunu anlatmalari mumkun mu ?
 
Houston Universitesi ve bu Texas kongre uyeleri kiminle dans
ettiklerinin farkinda mi?
 
Sevgiler.
Atakan Mert
 
----- Original Message -----
To: 
Sent: Friday, February 29, 2008 9:14 PM
Subject: GULEN INSTITUTE . . .

Contact
 
 
 
 
======================================================
 
Houston'da 21 ªubat, 'Gülen Enstitüsü Günü' ©lan Edildi    
©dris Gürsoy, Zaman Amerika   
27.02.2008
©dris GürsoyHouston Büyükºehir Belediyesi, 21 ªubat'¹ "Gülen Enstitüsü Günü" ilan etti. Houston Belediye Baºkan¹ Bill White, Gülen Enstitüsü'ne bir mektup göndererek, enstitünün Houstonl¹lara yapt¹»¹ hizmetlerden dolay¹ teºekkür etti. White, 21 ªubat'¹n bundan sonra Gülen Enstitüsü Günü olarak kutlanaca»¹n¹ bildirdi. Texas Kongre üyesi Ted Poe ve John Culberson da Gülen Enstitüsü'nü mektup göndererek baºar¹l¹ çal¹ºmalar¹ndan dolay¹ tebrik etti.
Houston Üniversitesi bünyesinde 4 Ekim 2007'de kurulan Gülen Enstitüsü, Fethullah Gülen'in fikirlerinden yola ç¹karak, çeºitli dinler, ¹rklar ve milletlerden kiºilerle birlikte toplumsal konulara yeni bak¹º aç¹lar¹ getirme çal¹ºmalar¹ yap¹yor. De»iºik inanç, kültür, dil ve ¹rklardan gelen üyeleri bulunan enstitüde konular son derece özgür bir ºekilde seçiliyor ve tart¹ºmaya aç¹l¹yor.
Gülen Enstitüsü Luncheon Forum, sosyal bar¹º¹ sa»lamak, diyalo»u kuvvetlendirmek, kültürü geliºtirmek ve de»iºik topluluklar¹n birbirini anlamas¹n¹ sa»lamak için çal¹º¹yor. Forma konuºmac¹ olarak baºta devlet adamlar¹ olmak üzere gazeteciler, fikir adamlar¹, akademisyenler, diplomatlar, din adamlar¹ ve yerel yöneticiler kat¹l¹yor. Enstitünün, Houston'da yapt¹»¹ programlara belediye baºkan¹ White baºta olmak üzere, akademisyenler ve din adamlar¹ büyük ilgi gösteriyor.
Fethullah Gülen Hocafendi enstitüye gönderdi»i mesajda, ilim ve ö»retim ad¹na, insanl¹k için çal¹ºan enstitü ve komite üyelerine ayr¹ ayr¹ teºekkür etti. ©sminin enstitüye konmas¹n¹n büyük kibarl¹k oldu»unu belirten Gülen, yap¹lan çal¹ºmalar¹n baºar¹ya ulaºmas¹n¹ diledi. Gülen, "Ümit ederim ki, insanlar¹n ortak de»erlerini keºfetmek, dünyay¹ daha iyi bir yer haline getirmek ve bar¹º¹ sa»lamak için bir araya gelen insanlar¹n fedakar teºebbüsleri baºar¹ya ulaº¹r, bak¹º aç¹n¹z ve projeleriniz yay¹l¹r ve bizi kültürlerin bir araya geldi»i ufka götürür." dedi.


Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile. Try it now. __._,_.___

Sema Karaoglu, Founder               Meltem Birkegren, Director
www.DofA.org
www.wearetheturks.org

Daughters of Atatürk is proud to promote Turkish Heritage across the globe. Mustafa Kemal Atatürk shaped the legacy we proudly inherited.
His integrity and dynamism and vision constantly inspires us. We are thankful to him for walking the untrodden path, achieving the unimaginable dream, living the eternal vision. We are the Turks, we are the future of Turkey.




Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Hiç yorum yok: