26 Şubat 2008 Salı

[Daughters_of_Ataturk] NEW YORK AZERBAYCAN DERNEGI'NDEN MITING .................ELLERINIZE SAGLIK ... INSALLAH BIRGUN KAY

  2/24/2008

TADF`ye bağlı derneklerden NY Azerbaycanlılar Derneği "Hocalı Katliamı"nın yıldönümünde Ermenistan`ı Protesto etmek amacıyla miting düzenliyor.

"Karabağ`ı Bırakmayız" sloganıyla 26 Şubat Salı günü NY Ermenistan Temsilciliği önünde toplanacak olan Türkler ve Türk asıllı soydaşlarımız  1992 yılında yapılan Katliamı dünyaya tekrar duyuracak.
Mitinge, New York ve çevresinde yaşayan tüm Türkleri ve Türk asıllı soydaşlarımızı çağıran NY Azerbaycanlılar Derneği Genel Sekreteri Ercan Yerdelenli "Terorist Ermeni işbirlikçilerine karşı, iki saatliğine tepki koyup, protestoda bulunmak  hepimiz için bir vatan borcudur." dedi.
TADF`na yeni bir kan, yeni bir hareket getiren çiçeği burnunda üye dernek NY Azerbaycanlılar Derneği "HOCALI KATLİAMI"nın yıldönümünde bu yılın en etkili etkinliğini gerçekleştiriyor.
"Hocalı Katliamı"nın yapıldığı asıl tarih olan 26 Şubat`ta NY Ermeni Temsilciliği`nin önünde gerçekleştiricek olan Protesto Mitingi`nde Ermeni teröristlerinin yıllardır Azerbaycan toprakları`nda yaptığı katliamlar veTürk Dışişleri mensupları`na yapılan hain suikastlar protesto edilip, dünyaya duyurulacak.

Bu konuda duyuru amacı ile bir açıklama yapan TADF`ye bağlı NY Azerbaycanlılar Derneği Genel Sekreteri Ercan Yerdelenli "Eksi 40 derecede Ermeni soylu PKK'lı katillere öldürücü darbeyi vurmaya çalışan şanlı Türk Askeri'nin o amansiz takibinden kaçan, sığınacak yer olarak Karabag Toprakları'nı onlara hazırlamaya çalışan, Terorist Ermeni işbirlikçilerine karşı, iki saatligine tepki koyup, protestoda bulunmak  hepimiz için bir vatan borcudur." dedi
Ercan Yerdelenli`nin yaptığı Basın Açıklaması`nı aynen yayınlıyoruz. 
"Saygıdeğer, Vatansever Değerli Türk Amerikan Toplumu:
New York Azerbaycan Cemiyeti, 26 Şubat (Hocalı katliamının yapıldığı asıl gün) 2008 Salı günü, saat 12`de 119 East 36th Str. (Park & Lexington) adresindeki Ermenistan Daimi Temsilciği önünde, daha bir kaç gün önce Ermenisan Başkanlığını kazandığını iddia eden, eli kanlı Ermeni Katili Serj Sarkisyan`nın emri ve idaresiyle, tamamen kadın, çocuk ve yaşlılarla mukim Hocali kendini(köy) 26 Şubat 1992 'de yok edip katleden, dünya Türklüğüne en yakın zamandaki en acılı günlerinden birini yaşatan, Ermeni canilerine, New York ve çevresindeki Türkler olarak, o günü unutmadığımızı, Karabağ`ı onlara bırakmayacağımızı, Türkün her tarafta karşılarına çıkacağını göstermek adına "Protesto Mitingi" düzenliyoruz.
 
Hamdolsun ki; bu mitingler, bu hafta dünyanın bir çok yerinde, Türkün olduğu her yerde layıkıyle yapılmaktadır.
 
Bizler, New York Azerbaycan Cemiyeti olarak, dünya Türklüğünün birlik ve beraberliğine en çok ihtiyaç duyulduğu bu zor günlerde, hem "Hocalı Katliamını", hem "Hariciye Şehitlerimizi", hem 1915-21 arasındaki "Vatan Şehitlerimiz"i anmak, onları katleden Ermeni Teroristleri telin etmek amacıyla yapacağımız bu mitinge, her türlü pankart, slogan ve Bayraklarınızla ve en azından bir iki dost ve arkadaslarınızla birlikte katılmanızı rica ediyoruz.
 
Eksi 40 derecede Ermeni soylu PKK`lı katillere öldürücü darbeyi vurmaya çalışan şanlı Türk Askeri`nin o amansiz takibinden kaçan, sığınacak yer olarak Karabağ Toprakları`nı onlara hazırlamaya çalışan, Terorist Ermeni işbirlikçilerine karşı, iki saatliğine tepki koyup, protestoda bulunmak  hepimiz için bir vatan borcudur.
 
New York Azerbaycan Cemiyeti
 
Bu duyuruyu internet ve gazete sayfalarınızda, radyo programlarınızda yayınlayarak en geniş çapta halkımıza duyurmanızı önemle rica ediyoruz.
Saygı ve sevgilerimle,
Ercan Yerdelenli"



Haberin Resimleri :




Arkadasima Gönder Yaziciya Gönder  SIK KULLANILANLARA EKLE


YAZARLAR
FARUK ACAR
Ataturk`un Tesekkuru
COSKUN TUNCA
Kirk yillik yani olur mu Kani?
SANCAR MARUFLU
Iktisat ve Adalet ...
ALI KOCAK
Sinir Otesi Harekatin capi ne olmali?
SELO
Kuzu kurda teslim edildi...
VEDAT BAL
Bizden soylemesi...
FARUK KIRTAY
Fitil ateslendi bir kere...
 



Copyright © 2004-2006 TurkishGazete.com All Rights Reserved


Climb to the top of the charts! Play the word scramble challenge with star power. Play now! __._,_.___

Sema Karaoglu, Founder               Meltem Birkegren, Director
www.DofA.org
www.wearetheturks.org

Daughters of Atatürk is proud to promote Turkish Heritage across the globe. Mustafa Kemal Atatürk shaped the legacy we proudly inherited.
His integrity and dynamism and vision constantly inspires us. We are thankful to him for walking the untrodden path, achieving the unimaginable dream, living the eternal vision. We are the Turks, we are the future of Turkey.




Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Hiç yorum yok: