22 Nisan 2008 Salı

[Daughters_of_Ataturk] 26-NISAN-2008 CUMARTESI GUNU SAAT :12.30 TIMES SQUARDEYIZ HADI BAYRAGINI AL MITINGE GEL....

   YOUNG TURK  DERNEGININ BASKANI ,ABDURAHMAN BEYIN,  MITINGDE KONUSMAM ICIN TELEFON ACIP DAVETINE  COK  TESEKKUR EDERIM.  LUTFEN, BAYRAGIMIZI ALALIM  MITINGE GIDELIM..... 4/22/2008

TADF`ye bağlı derneklerden; Young Turks Derneği öncülüğünde 26 Nisan Cumartesı günü New York/Times Square`de  yapılacak olan '4. Ermeni Yalanlarına Son!' mitingi için geri sayım başladı.
4 yıl önce Washington DC`den başlayan miting, son üç yıldır New York`ta düzenlenerek ABD`de yaşayan Türk Toplumu tarafından ERMENİ MEZALİMİNİ dünyaya duyuruyor.
Yıllardır 'ASRIN EN BÜYÜK YALANI' ile dünya kamuoyunu yanıltan Ermeni Diasporası son 4 yıldır gerçekleşen 'Ermeni Yalanlarına Son!' Mitingleri ile artık meydanı boş bulamamaya başladı.
TADF Üyesi Derneklerden Young Turks Derneği öncülüğünde 26 Nisan Cumartesı günü New York/Times Square`de gerçekleşecek olan miting için konuşan Young Turks Derneği Başkanı ve aynı zamanda Organizasyon Komitesi Başkanı Abdurrahman Bezirkan 'Her yıl büyük bir özveri ile şimdiye kadar yere düşürmeden taşıdığımız bu bayrağı bu yıl çok ama çok kısıtlı şartlarda ve maddi ve manevi sıkıntılar içinde gerçekleştireceğiz. Bu yıl bizim tek güvencemiz ABD'`deki insan kaynağımız. Tek desteğimiz bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan siz saygıdeğer ve vatansever Türk Toplumu. Bizi bu zor şartlar içinde yine yalnız bırakmayın.' diyerek ABD`de yaşayan Türk Toplumu`nu mitinge katılmaya davet etti.
26 Nisan Cumartesi günü Times Square`deki mitingde toplumumuzdan bu yıl her zamankinden daha çok destek bekleyen  Abdurrahman Bezirkan 'Ermeni Diasporası`nın yalanı ile koskoca bir millet; iftira ve zan altında bırakılarak geleceğimiz ipotek altına alınmak istenmektedir. Buna asla izin vermeyecek, asıl soykırımı yapan Ermenilerin yıllardır yayınladıkları yalanları bıkmadan usanmadan yüzlerine çarpacağız.' dedi.
Young Turks Derneği ve Mitingin Organizasyon Komitesi Başkanı Abdurrahman Bezirkan, bu yıl gerçekleştirdikleri mitingde yeterli maddi desteği bulamadıklarını özellikle vurgulayarak 'Vatanı sevmek, vatanın davasına sahip çıkarak yapılır. Çocuklarımızı kara leke ve bu tür iftira iddiaları ile büyütmeyelim. Bu iftiralardan kurtulabilmek için bu mitingleri diğer yıllarda olduğu gibi her yıl görkemine yakışır şekilde yapmalıyız.' diyerek; başta ABD`de yaşayan Türk ve Türk asıllı işadamlarından, Ticari kurum ve kuruluşlardan olmak üzere; Türk Toplumu`ndan sözkonusu mitinglere maddi manevi destek vermelerini istedi. 



Haberin Resimleri :




Arkadasima Gönder Yaziciya Gönder  SIK KULLANILANLARA EKLE


YAZARLAR
FARUK ACAR
Aklin Yolu`na Cagri...
COSKUN TUNCA
Kurt Meselesi Uzerine...
SANCAR MARUFLU
EXPO`da son Raund...
ALI KOCAK
Kerkuk Havalari
SELO
Bakin ne duydum?
VEDAT BAL
Philadelphia`nin ardindan...
FARUK KIRTAY
Cocuk Suclular...
 



Copyright © 2004-2006 TurkishGazete.com All Rights Reserved


Spell a grand slam in this game where word skill meets World Series. Get in the game. __._,_.___

Sema Karaoglu, Founder               Meltem Birkegren, Director
www.DofA.org
www.wearetheturks.org

Daughters of Atatürk is proud to promote Turkish Heritage across the globe. Mustafa Kemal Atatürk shaped the legacy we proudly inherited.
His integrity and dynamism and vision constantly inspires us. We are thankful to him for walking the untrodden path, achieving the unimaginable dream, living the eternal vision. We are the Turks, we are the future of Turkey.




Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Hiç yorum yok: