20 Nisan 2008 Pazar

[Daughters_of_Ataturk] Fwd: Türkiye'yi Kemiren Ýhanet: ALLAH ÝLE ALDATMAK



Naci Kaptan <cumhuriyetdede@gmail.com> wrote:
 
 
 
 
 
Türkiye'yi Kemiren Ýhanet: ALLAH ÝLE ALDATMAK
17/04/2008
 
 

"Kur'an, "Allah ile aldatýlmayýn!" ihtarýnda bulunmasýna raðmen Türk halký, dinine olan derin saygýsý yüzünden Allah ile aldatýlýyor.
 
Allah ile aldatmanýn rantýndan en büyük terör örgütleri bile yararlanýyor. PKK'nýn baþý, yandaþlarýna þu talimatý veriyor:"Peygamberler þehri Urfa'ya ilahiyat akademisi kurun!".
 
Allah ile aldatmak; dini; çýkar, koltuk, baský, egemenlik aracý yapan bir sanayi koludur. Ýþin esasý bakýmýndan ne dini vardýr ne de imaný. Onun dini-imaný, Tanrýsý, ibadeti hep çýkarý ve hesabýdýr.
 
Allah ile aldatanlar dokunulmaz, eleþtirilmez bir 'tahakküm teolojisi' oluþturmuþlardýr. Türkiye'de bu teolojiyi egemen kýlmak istiyorlar ve bunda büyük ölçüde baþarýlý olmuþlardýr.
 
Bu bir Haçlý-Ýngiliz siyasetidir. Atatürk bu þeytanî siyaseti, ta 1920'de Müslüman dünyaya tanýtýyor; Ýngilizlerin siyasetinin 'Ýslam'ý Ýslam'la yok etme siyaseti' olduðunu ilan ediyor.
 
Allah ile aldatma zulmünün en aðýrlarý kadýn ve kadýn haklarý konusunda iþlenmektedir. Türkiye'de bugün kadýn, özellikle örtünme meselesinin istismarý aracýlýðýyla, Allah ile aldatan zümrelerin temel sömürü aracý olarak öne çýkarýlmaktadýr.
 
Türkiye'de sosyal devleti çöküþün eþiðine getiren sebeplerin baþýnda Allah ile aldatanlarýn yarattýðý 'sadaka kültürü' ve bu kültürün yarattýðý 'sömürü merhametçiliði' gelmektedir. AKP iktidarý bu yýkýcý sebebin saltanat dönemini temsil etmektedir. Allah ile aldatanlar, iane çadýrlarýyla yetinecek bir toplum özlemektedirler.
 
BOP'un temel hedefi, Ortadoðu'da Ýsrail'den daha büyük devlet býrakmamaktýr.
 
Yaþadýðýmýz günlerin ABD ve AB'sinde, Türkiye ile ilgili ilk hedef Türk Ordusu'nu etkisizleþtirmek olarak dikkat çekiyor.
 
Laikliðe saldýrýyý emperyalizmin Haçlý kurmaylarý kotarýyor. Müslümanlar burada sadece taþeronluk yapmaktadýr.
 
Türkiye'yi Allah ile aldatma zehrinin panzehiri ancak Ýslam'ýn gerçeði içinden çýkarýlabilir."
 
HYP Genel Baþkaný Prof. Dr. Yaþar Nuri Öztürk'ün son kitabý:
Türkiye'yi Kemiren Ýhanet: ALLAH ÝLE ALDATMAK
 
 
 

__._,_.___

Sema Karaoglu, Founder               Meltem Birkegren, Director
www.DofA.org
www.wearetheturks.org

Daughters of Atatürk is proud to promote Turkish Heritage across the globe. Mustafa Kemal Atatürk shaped the legacy we proudly inherited.
His integrity and dynamism and vision constantly inspires us. We are thankful to him for walking the untrodden path, achieving the unimaginable dream, living the eternal vision. We are the Turks, we are the future of Turkey.




Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Hiç yorum yok: