26 Mart 2008 Çarşamba

[Daughters_of_Ataturk] 15 program daha hepsi cok ilginc, hepsi faydalı

 
 
Webcam and Screen Recorder 4.4.6
Webcam and Screen Recorder 4.4.8
 
Bu program sayesinde ekran üzerinde gözlenen bir videoyu sesi de dahil olmak üzere küçük parçalar veya tam ekran olarak kaydedebilirsiniz.Programın sayesinde kendi web kamera görüntünüzü veya MSN gibi sohbet programlarında görüntülü konuşurken karşıdaki arkadaşınızın web kamera görüntüsünü bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Dosyalar bilgisayara AVI veya WMV olarak kaydedilebilir. Kaydettiğiniz görüntüleri eğer isterseniz daha sonra yine bu programla görüntüleyebilirisiniz. İsterseniz tüm ekranda olup biteni kaydedin yada belirlediğiniz seçili penceredeki görüntüleri kaydedebilirsiniz. Program direkt olarak ".avi" olarak kayıt yapma özelliğine sahip.Artı olarak bilgisayar üzerinde anlatım yapmak istiyorsanızda Webcam and Screen Recorder tam size göre bir program. Ayrıntılı masaüstü anlatımlarını bu programla hazırlamak artık kolay.

http://rapidshare.com/files/102445523/Webcam_and_Screen_Recorder_4.4.8.rar

 
MemoriesOnTV Pro v4.0.1.2311+ClipShow Volume 1.1
 

MemoriesOnTV Pro 4.0.4.2346
 

MemoriesOnTV programı görsel olarak harika slayt şovlar oluşturabileceğiniz, bilgisayarınızda bulunan resimlerinizi (jpg, gif, png v.s.) Video CD'ye çevirebileceğiniz ve arkaplana istediğiniz müziği ekleyebileceğiniz güzel bir program. Uygulama gerçekten hoş özellikler sunuyor.
Örneğin fotoğraf arşivinizdeki bir resmi programın visual effects özelliği sayesinde PhotoShop kalitesinde montajlayabiliyorsunuz. Daha sonra bu resimlerinizden oluşan Video CD dosyasını istediğiniz formatta tekrardan kayıt edebiliyorsunuz (QuickTime, AVI, MJPEG, Mpeg-1). Kullanımı kolay, verimli bir program.
 

İndirme Linki:  7 MB
http://rapidshare.com/files/102439315/MemoriesOnTV_v.4_Pro.rar
Türkçe Yama + Ekstra Geçiş Efektleri  3MB
http://rapidshare.com/files/102439316/MemoriesOnTV_v.4_Pro_TRyama.rar

 

 
Morpheus Photo Animation Suite v3.1.0
Morpheus Photo Animation Suite
 
Morpheus, resimleri dilediğiniz biçimde deforme ederek komik sonuçlar elde edebileceğiniz Morpheus Photo Morpher v3.10,Morpheus Photo Warper v3.10,Morpheus Photo Mixer v3.10  adlı programlardan oluşan bir programlar topluluğudur . Programın başlangıç ve ileri olmak üzere iki kullanım tarzı var. Shockwave Flash, Animated GIF, AVI, JPEG ve diğer yaygın dosya formatlarını destekliyor. Yaptığınız çalışmaları BMP veya sıkıştırılmamış AVI olarak kaydedebilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/102442542/Morpheus_Photo_Animation_Suite_v3.1.0.rar

 
alt
 

Blaze Media Pro



 Multimedya oynatma, dosya dönüştürme, video düzenleme, şarkı sözü arama ve CD/DVD yazma araçlarının hepsi tek bu yazılımın içinde. Bu yazılım, videoları tam ekran oynatabiliyor ve çalma listesi desteği de sunuyor. Yazılımın diğer etkileyici özellikleri arasında müzik ve veri CD ve DVD'lerini yazabilmesi de yer alıyor. Video oluşturma, birleştirme, bölme ve düzenleme işlemlerini ise batch processing yardımıyla birden fazla dosya üzerinde rahatlıkla ve otomatik olarak gerçekleştirebiliyor. Çeşitli kaynaklardan video kaydı da yapabilen yazılım, aynı başarıyı ses dosyaları üzerinde de gösteriyor. Ayrıca kullanıcılara dinledikleri şarkıların sözlerini bulmaları için bir arama motoru da sağlıyor.

http://rapidshare.com/files/102357196/Blaze_Media_Pro_8.0.rar

 
CDRoller 7.21.50
 

CDRoller


Okunamayan yada okutmakta zorlandığınız cd ve dvd lerinizi kurtarmaya yarayan kaliteli bir araçCd ve dvd kurtarma yazılımıdır.Kurulumu yapıldıktan hemen sonra kullanabileceğiniz güzel bir kurtarma yazılımı.Yakma problemlerinden doğan okunmama veya zor okunma gibi problemleri halleden harika bir program. İster cd veya dvd nin tam bir imajını alın ya da seçtiğiniz dosyaları teker teker kurtarın. Bu cd veya dvd nin okunabilirliğine göre değişen bir durum.Her daim kullanabileceğiniz kullanışlı bir araç

http://rapidshare.com/files/102434322/CDRoller_7.21.50.rar

 

FairStars Recorder 3.05
 

FairStars Recorder 3.05
 

FairStars gerçek zamanlı bir ses kaydedicisidir.Profesyonel kayıt seçenekleriyle WMA, MP3, OGG, APE ve WAV formatlarını destekler. Bilgisayarınızdaki ses kartından direkt olarak, mikrofon girişinden yada line-in jacklarından yüksek kalitede ses kaydı yapabilir. İzlediğiniz film diyaloglarını ve oynadığınız oyunların seslerini de kaydedebilirsiniz. Kaydettiğiniz sesleri WMA, MP3, OGG, APE ve WAV formatlarında kaydedebilirsiniz.Program ayrıca ID3 tag düzenleyici de içerir.Profesyonel düzeyde ses kayıt için yeterli seçenek sunuyor.

http://rapidshare.com/files/102435445/FairStars_Recorder_3.05.rar

 

alt
 

Orbit Downloader
 

Orbit kolay kullanımlı ve üstün özelliklere sahip bir dosya indirme yöneticisidir. Yazılım kendi kategorisindeki tüm diğer yazılımların sahip olduğu standart özellliklerden çok daha fazlasına sahiptir. Bunlardan bazıları; youtube videolarını ve rapidshare dosyalarını indirebilme, siteler üzerindeki flashları yakalayabilme, metalink desteği olarak sıralanabilir. Yazılım Türkçe dil desteğine sahiptir ve tamamen de ücretsizdir.

http://rapidshare.com/files/102442805/Orbit_Downloader.rar

 


 

Miro
 

Eski adıyla Democracy Player, yeni adıyla Miro ile en iyi internet TV şovlarını ve videolarını hem izleyebilir hem de bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Yeni kanallar hergün tümleşik kanal rehberine eklenmektedir.Hergün değişik websitelerinde yüzlerce küçük video izliyorsunuzdur. Miro, seçtiği en eğlenceli ve görüntü olarak kaliteli videolarla sizi bu sıkıcı durumdan kurtarıyor, hem de videoları tam ekran izleyebiliyorsunuz. Miro aynı zamanda YouTube, Google Video, Yahoo Video ve diğer sitelerden video indirmenize de yardımcı oluyor. Program aynı zamanda bir   mediaplayer ve torrent yöneticisi.

http://rapidshare.com/files/102442541/Miro.rar

 


 

Realo Desktop 1.32a
 

 Bu program sayesiden bilgisayarınızın masaüstü görünümünü gerçek bir masaüstü görüntüsü gibi 3 boyutlu hale getirebilirsiniz. Masaüstü simgelerini istediğiniz şekilde ve boyutta masaüstünüzde bulundurabilirsiniz. Simgeleri bir kenardan diğerine fırlatıp atabilirsiniz. Oldukça eğlenceli olan bu masaüstü yönetimi programı sayesinde masaüstünüz hiç olmadığı kadar canlı görünecek.

http://rapidshare.com/files/102444856/Realo_Desktop.rar

 

DFX Audio Enhancer v8.360 For Winamp
 

DFX Audio Enhancer v8.360 For Winamp

 

DFX Audio Enhancement Winamp; Winamp programı için müthiş bir eklenti. Bu program ile winampta dinlediğiniz müzikler eşsiz bir hâl alıyor. Ses için öle gelişmiş efektler kullanıyor ve sesi öyle kaliteli hale getiriyor ki hemen farkedeceksiniz. Bu program winamp'a ek olarak kuruluyor ve winamp başladığında o da devreye girerek kendi özelliklerini kullanıyor. İstediğiniz ayarları yapıp müzik keyfinizi en iyi yere getirin. Program 5+1 ve 7+1 ses sistemleri ile tam uyumlu çalışabilmektedir.

http://rapidshare.com/files/102435090/DFX_Audio_Enhancer_v8.360_For_Winamp.rar

 
http://img208.imageshack.us/img208/7672/smallnewspy141c3b4ma4.jpg

Real Spy Monitor 2.81
 

Real Spy Monitor; programı siz bilgisayarın başında yok iken bilgisayarda yapılan bütün işlemleri size gösterir. Ayrıca şifreleme teknolojisiyle daha sonra kimse programı sonlandıramaz. Bilgisayarınızı sizden sonra birileri karıştırıyorsa ve siz ne yaptıklarını öğrenmek istiyorsanız bu tam size göre bir program.

http://rapidshare.com/files/102442961/Real_Spy_Monitor.rar

 

alt
 

Activity Logger 3.7 Build 2132
 

Çocuğunuzun bilgisayarındaki e-postaları, sohbetleri ve programları kaydedin. Siz yokken bilgisayarınızın nasıl kullanıldığını takip edin. Online iken çocuğunuzun bilgisayarını nasıl kullandığını öğrenin. Activity Logger arkaplanda gizlice çalışır ve ziyaret edilen web sitelerini, alınan/gönderilen e-postaları, sohbet programlarını, kullanılan programların geçmişini, basılan tuşları kaydeder ve ekran görüntüsü yakalar. Tuttuğu kaydı size e-posta ile gönderebilir.

http://rapidshare.com/files/102358623/Activity_Logger.rar

 
http://img522.imageshack.us/img522/5706/3842w520sz2.jpg

J.River Media Center
 Mp3 çalıp video izletecek yeri geldiğinde resimlerinizi görüp düzenlemenizi sağlayacak süper bir Medya oynatıcı J.River.. Tek kelimeyle muhteşem.. Göze çarpan en önemli artıları Ses kalitesi,gelişmiş efekt ve Equalizer düzenlemesi, Uzaktan kumandayla yönetim, Ses ve film cdleri yaratabilme, geniş plug-in desteği kullanımı tamamen özelleşebilen professyonel ara yüzü ve çoklu skin desteğiyle aklınıza gelebilecek kullandığınız tüm medya oynatıcılarına alternatif olacak..

http://rapidshare.com/files/102437861/J.River_Media_Center.rar

 

Ultra MP4 Video Converter

 

Bir Çok Formattaki Filmlerinizi MP4 Formatına Çeviren Hızlı bir Program .Ultra MP4 Video Converter, en popüler video biçimlerini (DivX, XviD, AVI, WMV, MPG, MPEG, MP4, M4V, FLV, 3GP, ASF, RM, RMVB, MOV, ASX, MKV, OGM, SVCD, VCD, VOB)AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, MOV, RM, H.264, 3GP, PSP MPEG-4, iPod MPEG-4, Zune MPEG-4 biçimlerine dönüştürmeye yarayan bir programdır. Programın içindeki değişken ayarlama yapısıyla programa ince ayarlama yapabilir ve kolay kullanımı sayesinde hızlı dönüştürme yapabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/99916553/Ultra_MP4_Video_Converter.rar

 

alt
 

Real Player v.11.0.9.372 Gold Premium
 

Hepimizin bildiği en eski ve kaliteli oynatıcılardan biri... : RealPlayer.... Artık RealPlayer sadece internet üzerinden izlenebilen video ve sesleri oynatmak için değil, tüm medya biçimlerini izleyebilmeniz için başlı başına yetecek geniş özellikte bir oynatıcı. Programın Özellikleri :
 
Çevrimiçi Radyo : 3200 civarı genel ve 60 civarı reklamlı radyo istasyonu dinleyebilme
Gelişmiş Kontroller : 10 bant ekolayzer ve gelişmiş video kontrolleri ile profesyonel kontrol
Gelişmiş CD Yazma Desteği : 320 kbs'ye kadar hızlı ve sorunsuz Ses CD'leri yazabilme
Çoklu Medya Desteği : Quicktime, Windows Media, DVD gibi tüm biçimlere tam destek
Kolay Arabirim : Yeni arayüz ile çok daha kolay erişim ve kullanım
Yenilikler : Dahili internet tarayıcısı, medya düzenleyici ve arşivleyicisi, oynatma listesi oluşturucusu ve daha fazlası...

Not : Program kurulumu içerisinde RealMedia Araç Çubuğu'nu da getirmektedir. İsterseniz bu araç çubuğunu da sisteminize kurup, RealMedia'yı IE tarayıcınız ile tam olarak bütünleştirebilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/102444223/Real.Player.11.Gold.Premium.2008.rar

 
Paylaştığım bütün programların linklerini www.7bolge.com adresinden görebilirsiniz.
__._,_.___

Sema Karaoglu, Founder               Meltem Birkegren, Director
www.DofA.org
www.wearetheturks.org

Daughters of Atatürk is proud to promote Turkish Heritage across the globe. Mustafa Kemal Atatürk shaped the legacy we proudly inherited.
His integrity and dynamism and vision constantly inspires us. We are thankful to him for walking the untrodden path, achieving the unimaginable dream, living the eternal vision. We are the Turks, we are the future of Turkey.




Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Hiç yorum yok: