31 Mart 2008 Pazartesi

[Daughters_of_Ataturk] FW: [ BTF ] SOAT Isitme Engelliler Ilkogretim Okulu Kampanyasi - Edirne

 



To: BridgeToTurkiye@yahoogroups.com
From: onlyafew_2003@yahoo.com
Date: Mon, 31 Mar 2008 19:52:11 -0700
Subject: [ BTF ] SOAT Isitme Engelliler Ilkogretim Okulu Kampanyasi - Edirne

Degerli BTF dostlari:
 
    Edirne'deki isitme engellier ilkogretim okulu projemiz hizla ilerliyor. CYDD Edirne subesi ile birlikte yuruttugumuz bu calismada farkli bir bicim izleyerek BTF olarak Misyonlarimizdan onemli biri olan 'Genc Liderler' yetistirmeye basliyoruz. Bu projede gorev alan Trakya Universitesi ogrencileri geclerimiz kollarini sivadilar. Okul muduru ve ogretmenlerle yaptiklari gorusmeler sonucunda bir ihtiyac listesi cikardilar. Bu listeye gore okulumuza 12 Adet Akilli tahta ve Projeksiyon makinalari  ve fotokopi makinsai lazim. Gencler bu projenin liderleri olarak  Akilli Tahtalar konusunda kendilerini egitme ve isitme engelli kardeslerini daha iyi anlamaya calismakla basladilar. Egitimleri ve projenin ilerleyen safhalarinda kendileri sizlerle bilgi ve tecrubelerini paylasacaklar. Bu genclerimiz Projenin yonetiminde  tam yetkili ve insiyatif sahibidirler. Biz sadece kendilerine yonderlik yapacagiz.
Kendilerini sizlerle tanistirmak istiyorum:
  • Asli Toker
  • Ugurcan Ozsahin
  • Yusuf Kaya
Onlara inaniyor, guveniyor ve basarilar diliyoruz.
 
    Subat ayindaki okul   ziyaretim sirasinda siniflarin icinde  ve koridor duvarlarinda ZIL yerine itfaiye araclarindaki kirmizi   doner isiklarin  ne kadar onemli oldugunu ogrendigim gibi 'Akilli Tahta'larin da isitme engelli cocuklarimizin egitiminde ne kadar onemli birer arac oldugunu ogrenmis oldum. Haydi hep birlikte 'Engel'leri kaldiralim sevgili dostlarimiz...
 
Comert destekleriniz sayesinde BTF'niz ABD Maliyesinin (IRS) en onemli onaylarindan birinin 5 yillik yeterliligini tamamlayarak 'Public Charity' unvanina sahip oldu. Desteklerinizin artarak devam edecegini biliyorum. Edirne'dek isitme engelli cocuklarimizdan hep birlikte daha cok seyler ogrenecegiz...
 
En derin sevgi ve saygilarimla.
 
Ismail Arslan
...
Ya ümitsizsiniz,
Ya da ümit sizsiniz.
Ya çaresizsiniz,
Ya da çare sizsiniz.
Behçet Necatigil


No Cost - Get a month of Blockbuster Total Access now. Sweet deal for Yahoo! users and friends.
__._,_.___

Sema Karaoglu, Founder               Meltem Birkegren, Director
www.DofA.org
www.wearetheturks.org

Daughters of Atatürk is proud to promote Turkish Heritage across the globe. Mustafa Kemal Atatürk shaped the legacy we proudly inherited.
His integrity and dynamism and vision constantly inspires us. We are thankful to him for walking the untrodden path, achieving the unimaginable dream, living the eternal vision. We are the Turks, we are the future of Turkey.




Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Hiç yorum yok: